POLÍTICA DE PRIVACITAT

Mitjançant el present text, s’informa els usuaris d’aquest portal de les condicions generals que regeixen per utilitzar-lo i fer-hi consultes.

La simple consulta i/o utilització suposarà, per part dels usuaris, la plena acceptació de les condicions exposades en aquest document. El visitant es compromet a utilitzar aquest portal i els serveis que hi són oferts de conformitat amb la llei i amb aquestes condicions generals, així com amb la moral i els bons costums generalment acceptats i d’ordre públic.

L’usuari s’obliga a indemnitzar ADASDE, SL per qualsevol perjudici que pogués ocasionar per la utilització d’aquest portal, com a conseqüència d’haver infringit la legalitat vigent.

ADASDE, SL es reserva el dret a modificar les condicions legals que s’exposen en aquest document sense previ avís.

PROPIETAT LEGAL. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

Aquest portal i el seu contingut, així com el domini adasde.com, són propietat d’ADASDE, SL.

Tret que hi hagi una autorització prèvia, expressa i per escrit, per fer-ho, es prohibeix qualsevol transmissió, cessió, venda, lloguer i/o exposició pública d’aquest portal, ja sigui totalment o en part.

ADASDE, SL es reserva el dret a modificar el contingut d’aquest portal sense avís previ i sense cap mena de limitació. L’entitat declina tota responsabilitat pels danys i perjudicis eventuals que puguin ocasionar la manca de disponibilitat i/o continuïtat d’aquest portal i dels serveis i/o informacions que s’hi ofereixen.

La documentació continguda en aquest portal hi és únicament a títol informatiu, no constitueix cap mena d’assessorament. Si l’usuari en fa ús, actua totalment sota la seva responsabilitat.

Les persones i/o les empreses que remetin qualsevol tipus d’informació a ADASDE, SL es comprometen que aquesta sigui veraç i que no vulneri cap dret a tercers ni la legalitat vigent.

Si vostè creu que el contingut i/o la informació d’aquest portal vulnera algun dret legítim o la legalitat vigent, no dubti a contactar amb nosaltres:

ENTITAT …………………….………. ADASDE, SL
PERSONA DE CONTACTE ……… EMÍLIA FONTANALS FITA
ADREÇA POSTAL …………..……. AV. TARRAGONA, 16, 1r 3a
08720 VILAFRANCA DEL PENEDÈS
TELÈFON …………………………… (34) 938 172 997
FAX …………………………………… (34) 938 173 038
CORREU ELECTRÒNIC …….….. emilia@adasde.com